dinsdag 22 maart 2011

04 - Spring Things

De lente moet zowat mijn favoriete seizoen zijn. Tijd om de rokjes en kleedjes uit de kast te halen, om uit je kot te komen en weer meer leuke dingen te doen met vrienden, om vrolijk te zijn zonder dat daar een goeie reden voor moet zijn (behalve misschien dat mooie lentezonnetje), om die schone zomer al beginnen vol te plannen, om terrasjes en grasleitjes te doen en je daar 's avonds schuldig over te voelen omdat je weer niets voor school gedaan hebt, om al de eerste BBQ's te houden en om nog ontelbaar andere leuke dingen te doen.

Daarom 5 vrolijke spring things! Van mij, voor u!


1.  Een schoon liedje van mijn all-time favourites Belle and Sebastian.
Vrolijker kan het al niet beginnen. En er dan ook nog eens een tof animatieclipke bij, allez huppa!
2. 22 maart en dus dringend tijd voor een nieuw lenterokje!


Helaas, helemaal zelf gekocht. Ik heb (voorlopig?) niet de creatieve skills om zo een rokje zelf in elkaar te toveren. Maar ik zou het wel heel graag kunnen. Ooit, als ik er tijd voor heb, volg ik een naaicursus. Beloofd!
3. Lente dat is ook weer dé perfecte chirotijd.
Eindelijk het duffe lokaal uit en weer elke week kunnen buiten spelen.
Én het is ook weer tijd voor de jaarlijkse chiroweekends. En voor mijn dolle rakwi'tjes is dat dit weekend. Het thema voor ons weekend is de Rescue Rangers. Jeugdsentiment ten top (p-p-p-pak ze dan, rescue raaaaangers). Er komt natuurlijk altijd wel ongelooflijk veel voorbereiding bij kijken, maar je weet gewoon nu al dat het alweer een onvergetelijk weekend wordt. Ik heb er alvast superveel zin in! En bovendien is het vanaf nu in rechte lijn aftellen naar het zomerkamp!

4. Eindelijk kan ik mijn in Rome gekochte Ray Ban weer dragen! En geen beter moment om de zonnebril op mijn neus te zetten dan wanneer ik buiten onnozel kan doen met Pluche, onze hond.


5. Ik vind dat de lente ook altijd weer een beetje aanvoelt als een nieuwe start. Daarom een paar dingen die ik deze lente MOET doen.
  • Teruggaan naar Rome om de vrienden te gaan bezoeken en mijn herexamen te gaan afleggen.
  • Meer tijd steken in chiroactiviteiten. Om te beginnen er voor zorgen dat het komende weekend perfect wordt. 
  • Talent kweken voor budgetshoppen. Want na mijn erasmus blijft er van mijn spaarrekening bitter weinig over.
  • Een citytripje plannen naar Berlijn, Parijs, Londen of Istanbul.
  • Sporten! Want na mijn erasmus blijft er ook van mijn conditie bitter weinig over.

1 opmerking:

  1. Oh, dat liedje is keimooi! Moet ik eens verder youtuben. Vaag herinner ik mij Belle & Sebastian wel, maar I want mooooore! :)

    BeantwoordenVerwijderen